top of page
  • Julie Bui

Aloita kesäopinnot Bui Educationissa!

Laaja valikoima englannin ja vietnamin kielen verkkokursseja saatavilla englannin ja vietnamin kielen opiskelijoille ympäri maailmaa. Tarjoamme kursseja aloittelijoille sekä keskitasoisille että edistyneille opiskelijoille.Englannin kielen kurssit


Jos haluat kehittää englannin kielen taitojasi, osallistu Englannin kommunikointi -kursseillemme. Kurssimme ovat hyvin osallistavia, joten et tule vain istumaan paikoillaan muistiinpanoja kirjoittelemassa. Sen sijaan tulet liikkumaan ja puhumaan! Vain sillä tavalla tulet itsevarmemmaksi ja tunnet olosi mukavammaksi kommunikoidessasi englanniksi.

Ilmoittaudu toukokuun aikana, niin saat 10 % alennuksen kaikista kursseistamme yrityksen vuosipäivän johdosta.

Vietnamin kielen kurssit


Oletko etsimässä uutta kieltä opiskeltavaksi? Vietä tämä kesä kaunista ja eksoottista vietnamin kieltä opiskellen. Vietnamin kieli on kuuluisa sen kuudesta toonista eli sävelkorkeudesta, mutta älä huoli! Opettajamme Julie Bui on syntyperäinen vietnamilainen, ja hänellä on paljon kokemusta vietnamin kielen opettamisesta vieraana kielenä. Hän pitää huolen siitä, että opiskelu ei ole ainoastaan tehokasta, vaan myös hauskaa. Lue vanhojen opiskelijoiden kommentteja hänen opetustyylistään täältä.

Mitä vielä odotat? Liity joukkoomme ja aloita kesäopinnot Bui Educationissa.

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page